Så bestämmer du antalet vid beställning av muggar med tryck

När du väl har insett värdet av att investera i muggar med tryck är det dags att börja fundera över hur många du behöver beställa. Storleken på beställningen beror på flera faktorer.

Till att börja med bör du fundera över målgruppen för muggarna med tryck. Är tanken att använda dem i fikarummet på kontoret?

I så fall bör du räkna på antalet anställda och besökande gäster till kontoret. Utifrån siffrorna du får fram kan du skapa dig en bild över behovet.

Om du vill synas lite extra ute hos dina befintliga kunder kan muggar med tryck vara en bra marknadsföringsidé.

Dela ut några stycken på nästa möte. Antalet räknar du enkelt ut genom att se över dina kundlistor.

Har du istället planer på att dela ut muggar till potentiella kunder blir det lite svårare.

En mässa eller konferens huserar ofta väldigt många människor, så om du vill vara generös och dela ut till alla som intresserar sig för dina produkter eller tjänster behöver du kontakta arrangören för att ta reda på antalet besökare.

På så sätt kan du räkna ut hur många muggar med tryck du behöver köpa.

Våga sticka ut ur mängden

Tänk också på att du kan ha mer information än loggan på när du ska handla muggar med tryck på www.tsreklam.se. Särskilt om du ska delta på en mässa eller konferens och vill sticka ut ur mängden. Varför inte lägga till ett foto eller göra en lite roligare mugg med ett kul citat?

Den smarta beställaren av muggar med tryck tänker på att beräkna eventuella mängdrabatter i god tid innan beställning. På så sätt kan du hålla det totala priset nere.

En bra devis att följa är att hellre köpa för många än för få muggar med tryck. För hur ofta har egentligen en mugg stått oanvänd? Det finns alltid användningsområden för några överblivna kaffemuggar i vårt kaffeälskande land.