Muggar med tryck för alla branscher

Sverige ligger i topp vad gäller kaffedrickandet i världen, så att handla muggar med tryck är en säker investering som garanterat kommer att resultera i positiv exponering av ditt företag för kunder och personal många gånger om.

Muggar med tryck används av företag i alla branscher, från universitet:http://www.butiken.su.se/profilprodukter/muggar-koppar-glas, till bilverkstäder.

I vissa fall används de av anställda som fikar ihop på rasterna och i andra fall är det mest gäster som bjuds på varma drycker i reklamkopparna.

Att handla muggar med företagstryck är en bra investering med säker avkastning för de allra flesta företagare, men extra tydligt blir det på företag med många besökare.

Det kan handla om banker där kunder i lugn och ro vill sitta ner och diskutera pensionsplaceringar och fonder, hårsalonger med drop-in och långa väntetider eller mer exklusiva butiker som bjuder på varm dryck för att främja köplusten.

Listan kan göras mycket längre än så, och förklaringen till varför är enkel – besökarna på företagen skapar goda associationer mellan loggan på koppen och den varma drycken.

Ju fler besökare ett företag har, desto mer används kopparna och desto mer exponeras loggan för potentiella kunder.

Dela ut som gåva

I vissa branscher är det vanligt att man delar ut muggar med tryck som en gåva från företaget. Det kan vara till såväl kunder som anställda.

Med tanke på mängden kaffe som konsumeras dagligen i vårt land är det inte konstigt att det är en uppskattad present som kan användas under lång tid. Lika användbar som en penna med tryck, men lyxigare och med längre hållbarhet.

Om du funderar över om det är värt för just ditt företag att beställa muggar med tryck, så undersök hur ofta ni skulle använda kopparna och hur priserna varierar mellan olika varianter. Då kan du enkelt räkna ut ungefärligt pris per användning och på så sätt få en klarare bild av värdet på den potentiella investeringen.