Inkludera kontaktuppgifter på muggar med tryck

När du ska handla muggar med tryck är det fullt möjligt att få med all nödvändig information om ditt företag i trycket, såsom webbadress och telefonnummer.

Om du ger bort muggen som en gåva till en kund är det en perfekt påminnelse när kunden behöver nå dig för nya beställningar eller samarbeten.

Placeringen av kontaktuppgifterna på muggen är relativt ointressant, så länge de finns där och är ordentligt synliga. En designidé som håller är att ha loggan på ena sidan och webbadressen på den andra.

Dela ut muggar som ett visitkort

Det finns flera tillfällen då det kan vara läge att specialbeställa ett gäng muggar.

Vid mässor och på konferenser är visitkort det ultimata sättet att dela kontaktinformation, men varför begränsa sig till en liten papperslapp?

Kontaktuppgifterna kan inkluderas på flera sätt och blir lätt en smart ingrediens i en större kampanj för att sprida företagets budskap och utbud. Samtidigt kan det också stärka företagets utvecklingsnivå.

En rolig idé kan till exempel vara att trycka en QR-kod som leder till företagets hemsida på en mugg.

Om du delar ut muggar eller bjuder på kaffe i muggarna på en mässa kan koden förslagsvis leda till ett specialerbjudande. Det är ett både nytänkande och kul sätt att skapa nya kontakter på.

Ställ en fråga

På en konferens kan du också vara fyndig och hitta på en klurig fråga att trycka på muggarna. Den som är riktigt smart ser till att frågan kan leda vidare till ett samtal med potentiell kund.

Istället för en faktafråga kan du förslagsvis be deltagarna fundera över hur företaget skulle kunna bli bättre på kundmottagande eller liknande. Deltagarna kan sedan skriva sina svar på en lapp, lägga i en låda och delta i en utlottning med fina priser.

Att inkludera både logga och företagsuppgifter när du ska handla muggar med tryck på www.printoz.se är en bra idé och kan göras på många olika sätt.

Oavsett om det används som en del i dina vanliga profilprodukter eller som en specialprodukt på mässor och konferenser är det ett säkert sätt att nå ut till potentiella kunder och samarbetspartners.