Olika typer av muggar med tryck

Vi behöver inte gå djupare in på trycktekniker eftersom det tryckeri du beställer av garanterat har koll på vilken typ av tryck som passar för just din önskade produkt. Vad du behöver ha koll på är snarare vad du har för mål med produkten som du beställer.

Ska muggen med tryck användas av anställda som reser mycket i jobbet kan en to go-variant vara en bra idé att beställa. Om fikarummet behöver nytt porslin kan en typ i stengods kanske passa bäst.

När du ska handla muggar med tryck på www.tsreklam.se finns det många olika varianter att välja mellan. Det stora sortimentet bjuder på allt ifrån glasmuggar och plastmuggar till stengods och to go-varianter.

Du kan få dina muggar med fotoavtryck, rulltransfer eller enklare tryck, beroende på vad som passar just dig. Gemensamt för allihop är att de piffar upp vilket trist fikarum som helst.

Ditt företags profil består förmodligen inte bara av en logga. Kanske har ni en grym slogan eller ett återkommande färgtema?

Låt hela företagsprofilen avspeglas i valet av muggar med tryck. Det finns mängder av färger att välja mellan, och även valet av material kan avslöja mer än du tror om ditt företag.

Välj modell av mugg efter er profil

En metallmugg levererar förmodligen en skarpare och tuffare känsla än vad till exempel en klassisk mugg i stensgods gör.

I vissa fall kan det vara värt att beställa flera olika varianter. Plastmuggar och pappersmuggar kan vara en bra idé att beställa inför mässor och konferenser, medan termosmuggar och andra to go-varianter passar bra vid jobbresor för dina anställda.

I köksskåpen i fikarummet på kontoret kan glasmuggar eller muggar i stengods vara mer användbart.

En sista aspekt att beakta vid valet av mugg är storleken. Har ni en espressomaskin på kontoret? I så fall kanske du behöver handla espressomuggar med tryck.

Är det hederligt bryggkaffe som gäller krävs en vanligare storlek. Utbudet av storlekar är utformat för att passa så många behov som möjligt.