Hur man designar en posters

barnposters

Här gäller det att vara kreativ från början. Vad vill man få ut av en bra posters är en bra början. Vi leker med tanken att det ska vara en 50-tals inspirerad posters med en 50-tals bil som passar in i dagens miljö.

Vad tänker vi då på som fortfarande rullar på våra väger. Jo naturligtvis på en raggarbil med killar och tjejer klädda i 50-tals kläder på väg mot ett evenemang typ power meet i Västerås.

Då är det lämpligt att bege sig dit under deras helg tillsamman med en fotograf. Ta hundratals bilder i olika miljöer. Inte allt för sällan dyker det upp en massa öl och andra drycker som en del har fått för mycket av. Just i denna miljö kan du finna den perfekta bilden som sedan ligger till grund för denna posters.

Barntavlor

Det är alltså kanske inte den bästa miljön för att designa barntavlor, dessa kan ni istället beställa här på posteryard.se.

Sedan ska du tillföra en riktigt smaskig text som stämmer in med den sanna raggarkulturen. Om du nu lyckats ta 10 stycken bilder som har blivit riktigt bra och fått sin text och blivit en posters. Så har du skapat en hel serie posters son nu kan läggas ut till försäljning.