Muggar med tryck är en prisvärd investering i företagets profil

Det finns många anledningar till varför ditt företag bör investera i profilprodukter. Överlag kan man se produkterna som ett slags podium, en scen, där loggan visas upp på ett smart sätt och når ut till konsumenter och samarbetspartners.

Utan exponering blir din företagslogga onödig. Det viktiga är att den visas upp tillräckligt mycket för potentiella kunder så att den börjar associeras med branschen du verkar i.

Muggar med tryck är ett av de säkraste alternativen om du vill ha bra avkastning på din profilprodukts investering.

Du kan till exempel handla muggar med tryck på www.tsreklam.se och det är framförallt ett bra alternativ tack vare den långa livslängden i jämförelse med exempelvis pennor eller brevpapper.

En annan fördel med muggar med tryck är att de som dricker ur dem kommer i direktkontakt med din logga.

Tänk på hur ofta man läser baksidan på mjölk- och filpaketen vid frukostbordet, så inser du snart hur viktigt ditt budskap på muggarnas tryck är.

Öka värdet på ert varumärke

En vanlig, vit mugg är inte alls lika kul. Profilprodukter som muggar med tryck på adderar en personlig touch på din marknadsföring, eftersom det är något som kan användas i vardagen.

Utöver lång livslängd och direktkontakt har muggar med tryck också fördelen att det blir mycket lätt att rikta marknadsföringen. Du kan själv välja vilka mässor och konferenser du deltar i och vilka potentiella storkunder som får ett parti muggar som gåva efter ett givande möte.

Arbetsdag efter arbetsdag, år efter år, kan din mugg med tryck användas. Det enda som skulle kunna sätta käppar i hjulet för din investering är en eventuell uppfräschning av din företagsprofil, så att trycket behöver bytas ut.

Men med tanke på det relativt låga inköpspriset hinner du förmodligen få tillbaka pengarna du investerade innan det blir aktuellt. Dessutom kan det också vara så att nya muggar med tryck blir det perfekta sättet att nå ut med en ny företagslogga.