Handla muggar med tryck

Har du bestämt dig för att handla muggar med tryck till ditt företag? Då har du med hög sannolikhet tagit det första steget mot en riktigt bra investering i din företagsprofil.

Profilprodukter är något alla företag kan ha nytta av, och just muggar med tryck har både lång livslängd och underlättar för marknadsföringsstrategier med riktad reklam.

När du väl har bestämt dig för den här typen av profilprodukter är det bara att ta nästa steg och bestämma dig för en snygg design och hitta rätt leverantör.

När du designar din mugg finns det mycket inspiration att hämta på nätet. Det är en aldrig sinande källa av nya idéer.

Ska du ha en simpel logga tryckt på muggen eller vill du göra något roligare av det? Valet är upp till dig.

Många väljer att inkludera logga och kontaktuppgifter, gärna i någon rolig färg. Andra vill också ha med sin slogan eller en snygg bild.

Antalet tryckerier som erbjuder muggar med tryck är många och det gäller att hitta rätt företag.

Tryckeriet måste vara både pålitligt och prisvärt. Det är enkelt, utbudet är stort och priserna är rimliga.

Titta igenom de gigantiska sortimentet för att hitta en modell du tycker om och som passar för ditt företag. Därefter kan du titta närmare på olika färgkombinationer som erbjuds.

Om du bara har en enkel logga som ska tryckas kan du sedan ladda upp den och välja antal muggar med tryck som du vill beställa. Då ska du också ange om du vill ha 1-färgstryck, 2-färgstryck, 3-färgstryck eller 4-färgstryck.

Om du är osäker på hur många färger din logga innehåller bistår företaget gärna med hjälp och svarar på eventuella frågor som du kan tänkas ha.

Vill ni ha muggar utan tryck som privatperson? Kolla in RoyalDesigns utbud nu! De har fina men dyrare muggar till försäljning smidigt online.

Priserna beror på hur många muggar med tryck du köper. Ju fler, desto billigare. Det kan vara värt att tänka på innan du lägger en definitiv beställning.